Referentieprojecten

AMC, Amsterdam

 

In de tentamenzalen van het AMC in Amsterdam zijn Midea/MDV kanaalmodellen geïnstalleerd. De lucht wordt verdeeld door middel van textiele luchtslangen.

De gebouw beheerder van het AMC kan via een Bacnet converter het systeem continue monitoren.

 

Project in Driebergen

 

Voor een relatie in Driebergen installeerde één van onze installateurs een Midea/MDV tweepijps VRF systeem. De panelen van de cassettemodel binnendelen zijn gespoten waardoor zij mooi in het interieur passen. Twee VRF buitendelen zijn gekoppeld, daarnaast is de centrale bediening CCM-09 geïnstalleerd.

EP, Maarssen

 

De EP in Maarssen is voorzien van een energiezuinig DX luchtgordijn. Het luchtgordijn wordt aangestuurd door een Midea/MDV mini VRF buitendeel in combinatie met een DX kit.

Fluvium, Geldermalsen

 

Bij Fluvium is een V4+ S serie tweepijps VRF systeem geïnstalleerd. Het gehele pand wordt nu door middel van kanaalmodellen geconditioneerd.

Hotel Berg en Dal, Epen

 

Bij hotel Berg en Dal in Epen is een oude chiller vervangen voor twee Midea/MDV chillers van ieder 30kW. Nadat de installateur de chillers waterzijdig en elektrisch heeft aangesloten, is de inbedrijfstelling uitgevoerd door MDV service. De hotelgasten kunnen nu weer het hele jaar door genieten van een comfortabel binnenklimaat.

Fysiotherapie praktijk in Amersfoort

 

Fysiotherapie praktijk Koppel en Schothorst in Amersfoort heeft via een installateur een Midea/MDV tweepijps VRF afgenomen. Het hele pand wordt geconditioneerd door de VRF V4+ S serie binnen- en buitendelen. Door toepassing van zowel kanaal- als cassettemodelen is elke ruimte voorzien van het maximale comfort.

Greetz, Amsterdam

 

Bij Greetz in Amsterdam is een groot VRF project opgeleverd met in totaal vijf buitendelen. Drie van de vijf buitendelen zijn aangesloten op een grote LBK kast, de andere twee voorzien de kantoren van koeling en verwarming.